SINIF BELİRLEME VE KURA ŞARTNAMESİ

KAYIT İŞ VE İŞLEMLERİ

04.08.2023 806

OKUL ÖNCESİ

1-2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı ,Anasınıfı Kayıtlarımız Sabahçı ve Öğleci olmak üzere dört  sınıfta devam edecektir.

2-Velilerimize istekleri göz önünde bulundurularak sınıf tercihi (Sabahçı-Öğleci) sunulacaktır.

1. SINIFLAR

1. 1.Sınıf kura çekimi, 28/08/2023 Pazartesi günü Saat:10.00'de okulumuz toplantı salonunda yapılacaktır.

2.   Kura 28/08/2023 Pazartesi günü ,e okul sisteminden alınan güncel liste ve bu tarihe kadar okulumuza nakil gelecek öğrenciler arasından yapılacaktır

3.   Okul idaresi tarafından hazırlanan listeler, kız ve erkek öğrenci eşit olarak dağıtılacak  şekilde sınıf liste kuraları çekilerek oluşturulacaktır.Şube öğrencileri liste çekme kurası yoluyla oluşturulacaktır.

4.    Okulumuz 1.sınıf listeleri, 1.Sınıfları okutan Sınıf Öğretmenlerimizin kendilerinin listelerini çekmesi ile sınıf şubeleri oluşacaktır.

5.   Sınıflar belirlendikten sonra karşılıklı yer değişikliği ve benzeri istekler ,1.Sınıf öğretmenlerimizin istekleri ve şartlar göz önünde bulundurularak sınıf öğretmenlerimiz tarafından  aynı gün değerlendirilecektir.

6.   Dönem içerisinde okulumuza nakil yolu ile gelen   öğrencilerimiz,  sınıf mevcudu en az olan sınıfa yerleştirilecektir.

7. Dönem içerisinde velilerden gelecek olan sınıf değişikliği istekleri dikkate alınmayacaktır.

KIZILIRMAK İLKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ