SİVAS BELEDİYESİ ZİYARETİMİZ

Okulumuz 1/A sınıfı öğrencileri Eren KARACAEV, İnci ERDAĞ ve 1/A Sınıf Öğretmeni Ertuğrul SUNGUR "Let's Get Started, Save the World" (Haydi Başlayalım, Dünyamızı Kurtaralım) başlıklı e-Twinning projesini tanıtmak amacıyla Sivas Belediyesine ziyarette bulunmuştur. Belediye Başkan Yardımcısı Kayhan IŞIK'ı makamında ziyaret eden öğrencilerimiz, proje kapsamında yaptığı çalışmalar hakkında bilgi vermiştir. Belediye Başkan Yardımcısı Kayhan IŞIK, öğrencilerin çevre konusunda bilinçli yetişmelerinden duyduğu memnuniyeti dile getirmiş ve ziyaretlerinden dolayı öğrencilere teşekkür etmiştir. Ziyarete İlimiz Mimar Sinan İlkokulundan Eylem TAKCI AĞIRDAN, Şeyh Şamil İlkokulundan Hayati GÜLTEKİN ve Hayırsever Lütfi Abay İlkokulundan Gülüzar SUNGUR eşlik etmiştir.

Öğretmen ve öğrencilerimize kapılarını açan Belediyemize teşekkürlerimizi sunarız.

09.06.2023 268

09-06-202309-06-2023