Kızılırmak İlkokulu

Vizyon: Bireysel farklılıklarının farkında olan, araştırma, sorgulama, eleştirel düşünme, problem çözme ve karar verme becerileri gelişmiş, yaşam boyu öğrenen ve öğreten, geleceğini ve geleceğimizi planlayabilen, ülke politikalarında söz sahibi olan evrensel değerler saygılı bireyler yetiştiren bir kurum olmaktır.

Misyon: Öğrenmeyi öğreten ve sevdiren, proje üretip uygulayan, veli ve çalışan memnuniyetini öncelikli görev bilen, çağdaş bilgi ve teknolojiyi kullanırken öğrencilerimizin sahip olduğu yetenekleri ortaya çıkaran, öğrenen organizasyon olan, çalışmalarımızla örnek ve öncü bir kurum modeli oluşturup, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, milli değerlere saygılı bireyler yetiştirmektir.

Isınma: Doğalgaz Kalorifer
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://kizilirmak.meb.k12.tr

Adres - MEVLANA MAH. RAHMİ GÜNAY CAD. NO 10 MERKEZ / SİVAS

Yerleşim Yeri - Sivas Merkez

Adres - MEVLANA MAH. RAHMİ GÜNAY CAD. NO 10 MERKEZ / SİVAS

Ulaşım Okulumuz şehir merkezinde olup belediye halk otobüsleriyle ulaşım sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İL MERKEZİNDE